Korisnik:
Zaporka:
 

PRIJAVA REGISTRACIJA

Advertise Here The SIM4travel international mobile sim card - Global roaming sim cards
Novosti
Selidbe

Adriatic Property Services ima cijelu paletu ponuda da pomogne ljudima pri transportu svojih stvari u Hrvatsku. Kliknite ovdje za detalje.

Building Services
Dizajn, dozvole, nadzor u gradnji - vodenje projekta u cjelosti i sve sto trebate da uspjesno kupite i zavrsite svoj projekt u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
Advice

Što god trebate mi smo tu da vam pomognemo, kolzultiranje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Kiknite ovdje.

Novosti

 

Divlja gradnja u povijesnoj jezgri pod zaštitom UNESCO-a

20.07.2006.

POREC - Ugostitelj N.E. (51) iz Poreca kazneno je prijavljen zbog protupravne gradnje u povijesnoj jezgri. N.E. je pocetkom travnja na svoju ruku zapoceo rekinstrukciju svog stambenog objekta na Trgu Marafor 13, nekoliko stotina metara udaljenom od Eufrazijeve bazilike, ne obaziruci se na cinjenicu da je rijec o zoni koja je kao spomenik kulturne bastine nulte kategorije pod zastitom UNESCO-a. Iako je N.E. vlasnik kuce u povijesnoj jezgri, za izvodjenje gradjevinskih radova potrebno je odobrenje i nadzor konzervatorskog ureda. Zupanijska gradjevinska inspekcija podnijela je prijavu te je slucaj preuzelo drzavno odvjetnistvo u Pazinu koje je podnijelo tuzbu te ce N.E. kao nesavjesni gradjanin podleci i kaznenoj odgovornosti.

 


Ostale novosti:

Dvije studentice odbili upisati jer su gluhonijeme, 20.07.2006.

 

Months
Kategorije
POŠALJITE MI NEWSLETTER...

...sa svježim novostima, nekretninama, događajima itd.

Ime
E-Mail
 
Vrijeme
Vrijeme - www.dhmz.htnet.hr
Copyright © 2004 KMG Usluge d.o.o. • Disclaimer