Korisnik:
Zaporka:
 

PRIJAVA REGISTRACIJA

Advertise Here The SIM4travel international mobile sim card - Global roaming sim cards
Novosti
Selidbe

Adriatic Property Services ima cijelu paletu ponuda da pomogne ljudima pri transportu svojih stvari u Hrvatsku. Kliknite ovdje za detalje.

Building Services
Dizajn, dozvole, nadzor u gradnji - vodenje projekta u cjelosti i sve sto trebate da uspjesno kupite i zavrsite svoj projekt u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
Advice

Što god trebate mi smo tu da vam pomognemo, kolzultiranje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Kiknite ovdje.

Novosti

 

Dvije studentice odbili upisati jer su gluhonijeme

20.07.2006.

PULA - Dekanica Visoke uciteljske skole u Puli dr.doc. Kristina Muzic odbila je na izvanredni studij predskolskog odgoja u novoj akademskoj godini upisati dvije gluhonijeme kandidatkinje iz Pule, 40-godisnju Mirelu Jolic i 31-godisnju Moniku Zgomba.

Iako je Monika Zgomba je na razredbenom postupku, od 28 prijavljenih kandidata, postigla najbolji rezultat, cak 646.5 bodova, dok je Mirela Jolic s 518 bodova bila ukupno 14, dekanici Muzic ni ta cinjenica nije bila dovoljna da djevojkama dozvoli upis.

Medjutim, zahvaljuci upornosti Franje Maricaka, strucnog suradnika u Udruzi gluhih i nagluhih u Puli, koji je djevojke tri mjeseca pripremao za prijamni ispit, Mireli i Moniki ce danas biti dozvoljen upis na zeljeni studij.

 

 


Ostale novosti:

Divlja gradnja u povijesnoj jezgri pod zaštitom UNESCO-a, 20.07.2006.

 

Months
Kategorije
POŠALJITE MI NEWSLETTER...

...sa svježim novostima, nekretninama, događajima itd.

Ime
E-Mail
 
Vrijeme
Vrijeme - www.dhmz.htnet.hr
Copyright © 2004 KMG Usluge d.o.o. • Disclaimer