Korisnik:
Zaporka:
 

PRIJAVA REGISTRACIJA

Advertise Here The SIM4travel international mobile sim card - Global roaming sim cards
Novosti
Selidbe

Adriatic Property Services ima cijelu paletu ponuda da pomogne ljudima pri transportu svojih stvari u Hrvatsku. Kliknite ovdje za detalje.

Building Services
Dizajn, dozvole, nadzor u gradnji - vodenje projekta u cjelosti i sve sto trebate da uspjesno kupite i zavrsite svoj projekt u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
Advice

Što god trebate mi smo tu da vam pomognemo, kolzultiranje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Kiknite ovdje.

TRAJANJE POSTUPKA KUPNJE 

 

Za privatne osobe

Svaka se nekretnina provjerava prije oglašavanja te se utvrđuje ima li sve potrebne dozvole. Jednom kada ste odabrali nekretninu, proces kupnje neretnine od prodavatelja može trajati od tri do mjesec dana, ovisno o lokaciji klijenta radi sređivanja potrebne dokumentacije. Hrvatska je u procesu primjene novog sistema upisa u zemljišne knjige stoga mnogi ljudi imaju zakonski rješeno i upisano vlasništvo koje se može dokazati, ali nisu u mogućnosti dobiti određene potvrde od za to nadležnih struktura u razumnom vremenskom periodu. Naši odvjetnici će u suradnji s prodavateljima nabaviti potrebnu dokumentaciju u razumnom vremenskom razdoblju.

 

Za tvrtke

Potrebno je oko 4 tjedna za otvorenje tvrtke u Hrvatskoj. Morate angažirati računovođu da vam pomogne u tom procesu. Morate pribaviti potvrdu Porezne uprave da ne dugujete novac hrvatskoj državi. Trebat ćete 20,000.00 kn kao pocetni kapital za otvaranje poslovnog racuna  u jednoj  od hrvatskih banaka. Trebat ćete usluge javnog bilježnika za pripremu dokumentacije za podnošenje hrvatskom sudu. Naš računovođa vam može pomoći u tom procesu.

Traženje
Regija:
Grad:
Pozicija:


Tip nekretnine:

Cijena:
od do

Broj soba:
Četvornih metara:

Traži po "id" referenci
Ref:
Prikaži nove nekretnine
POŠALJITE MI NEWSLETTER...

...sa svježim novostima, nekretninama, događajima itd.

Ime
E-Mail
 
Vrijeme
Vrijeme - www.dhmz.htnet.hr
Copyright © 2004 KMG Usluge d.o.o. • Disclaimer