Korisnik:
Zaporka:
 

PRIJAVA REGISTRACIJA

Advertise Here The SIM4travel international mobile sim card - Global roaming sim cards
Novosti
Selidbe

Adriatic Property Services ima cijelu paletu ponuda da pomogne ljudima pri transportu svojih stvari u Hrvatsku. Kliknite ovdje za detalje.

Building Services
Dizajn, dozvole, nadzor u gradnji - vodenje projekta u cjelosti i sve sto trebate da uspjesno kupite i zavrsite svoj projekt u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
Advice

Što god trebate mi smo tu da vam pomognemo, kolzultiranje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Kiknite ovdje.

ŽIVOT U HRVATSKOJ

Hrvatska je odlično mjesto za život. Pa, za nas je odlično i ako ste se već preselili, nadamo se da ste se i uklopili.

Hrvatska je naravno drugačija od Velike Britanije i ostalih zemalja, ali za neke stvari je čini se potrebno dulje vremena da se obave. Ima dana kada nam svima nedostaju komfornosti na koje smo navikli. Ovaj dio našeg website-a postavljen je s ciljem da pruži neke korisne informacije svim iseljenicima, te da vas upoznamo s nekoliko stvari s kojima smo se susreli i ukratko opišemo što smo radili od kada smo ovdje te vam tako dodatno olakšamo vaš život ovdje.

 

Telefon – Nedostaju vam dugi pozivi vašim najmilijima? Željeli biste da vas zovu češće bez bojazni od visokih troškova međunarodnih poziva?

Kliknite ovdje i saznajte više o uslugama telefoniranja u Hrvatskoj da biste smanjili visoke troškove telefoniranja.
 
Satelitska TV – Nedostaju vam vaši omiljeni TV programi, novosti iz vaše domovine? Kliknite ovdje da biste saznali nešto više o mogućnostima gledanja satelitske televizije.
 
Expat Essentials – Nudimo vam najširi izbor britanskih brandova, s preko 6000 raspoloživih britanskih proizvoda. Expat Essentials vam omogućuje da okusite ‘okus domovine’. Kliknite ovdje .
 
Stambeno osiguranje – Trebate stambeno osiguranje u Hrvatskoj, a želite poslovati s UK tvrtkom? Devon Direct Insurance Services nudi posebna osiguranja za kuće za odmor u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
 
Usluge prevođenja – Pokrenuli ste posao i želite se obratiti široj javnosti? Možda trebate prevesti neke informacije i da vam pomognu  sa lokalnim propisima? Što god zatrebali, Adriatic Property Services vam mogu pomoći. Prijevodi s materinjeg jezika dostupni su na njemačkom, talijanskom, francuskom, engleskom, hrvatskom. Kontaktirajte nas za više informacija.
 
Obavljanje poziva – Vodite posao u Hrvatskoj? Trebate pomoć kod istraživanja i bookinga? Teško vam je u isto vrijeme voditi ured i ugovarati sastanke? Adriatic Property Services se udružio sa lokalnim Call centrom i može u potpunosti obavljati vaše pozive za sve vaše upite. Na raspolaganju su vam hrvatski, engleski, njemački, francuski i talijanski jezici. Moguće je obavljanje usluga i na drugim jezicima. Kontaktirajte nas za više informacija.
 
Imate li bilo kakvih ideja koje bi mogle koristiti lokalnoj iseljeničkoj zajednici, javite nam se putem e-maila - expats@adriaticpropertyservices.com
Želite li oglašavati nešto što bi koristilo cijeloj našoj zajednici, rado ćemo saslušati vaše prijedloge.
Razmišljamo o pokretanju iseljeničkih novina, stoga pozivamo sve koji imaju vremena napisati pokoji članak o Hrvatskoj i dijelu u kojem žive, neka se jave, jer svi oni koji bi napisali kvalitetan članak imali bi pravo besplatnog oglašavanja u tom mjesečnom izdanju. Ima zainteresiranih? Javite nam se putem e-maila - expats@adriaticpropertyservices.com
Traženje
Regija:
Grad:
Pozicija:


Tip nekretnine:

Cijena:
od do

Broj soba:
Četvornih metara:

Traži po "id" referenci
Ref:
Prikaži nove nekretnine
POŠALJITE MI NEWSLETTER...

...sa svježim novostima, nekretninama, događajima itd.

Ime
E-Mail
 
Vrijeme
Vrijeme - www.dhmz.htnet.hr
Copyright © 2004 KMG Usluge d.o.o. • Disclaimer